ABSTRAKT INSTALLATIONSKUNST?

På en lille skrånende grund i et dansk parcelhuskvarter rejser sig en ny kubeformet fuldmuret hvidpudset bygning i funkisstil. Der er et stykke vej endnu.
Stedet er gravet ud og nivelleret i vandret grundplan med udgangspunkt i grundens laveste kote. Altså: et terrænspring på næsten 4 meter fra øverst til nederst på grunden. 
"Hvordan laver vi have her?", lyder spørgsmålet.
En gammel bagmur fra et garageanlæg bliver bevaret som en ny havemur og en kæmpe stor jordbunke står til rådighed. Den kan også fjernes helt, hvis det skal være?
Haveudsigten fra stuen, gennem væggen skal danne et  levende billede på den ene stuevæg, og som må være interessant at følge året rundt.
 Gennem køkkenvinduets smalle aflange kighul, skal man også kunne følge den lille haves årscyklus.
Vi er hverken i Syrien eller Beirut og her er heller ikke tale om avanceret installationskunst. De ørkenagtige motiver er nogle af grundstrukturerne til et nyt dansk hjem med et kommende haveanlæg.
Mulighederne er mange og begrænsningens kunst; en svær øvelse.
Men det er særdeles prisværdigt, når mine kunder ringer i god tid, så vi kan løse opgaven sammen fra begyndelsen.




Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar